Sol, snö och klippor.

Igår hittade solen hittat tillbaka till Chamonix. Dagen spenderades i Brevent med en hel del ny kall pudersnö från de senaste dagarnas snöfall. Vi tog oss lite tid till att plocka fram kameran och lyckades få några kort.

Dagen inleddes med att åka en Colouir från toppen till botten. Vi blev förvånade när det i början av åket låg 50cm lätt fluffig snö. Men väl framme vid de brantare patierna av åket hade inte den kalla snön fastnat och föret var hårdare.



Resten av dagen åkte vi på Hotellfacet. Snön var djup så gott som överallt och det fanns en hel del klippor att prova sina vingar på.


Samma klippa med två vinklar och två hopp.


Iden vänstra bilden måste man studera Edvins min mycket noga och sätta sig in i vad han tänker på. Vi har många teorier om detta men sanningen får vi nog aldrig veta.


Sist men inte minst kan dagens fotograf stolt skyta med att ha lyckats fånga Patrik på ett acceptabelt kort flygande ut från en klippa (sista bilden). Detta skall ingen i världshistorien ha lyckats med tidigare så det i sig är en liten bragd.

Med lite tur så lyckas vi få tid över under semestern för att klippa ihop en film från dagen men dagarna är korta så den som lever få se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0